Go Back   ProSecure Forums > ProSecure STM and UTM Discussion > Off Topic

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old March 4th, 2009, 11:08 AM
mattssi mattssi is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
Default GS724T not found during Smart Wizard Discovery

I can't figure this out. I restored the switch to the factory defaults, etc. I gave it an IP address and can get to the management web page with no problems. I want to do a firmware update since the switch doesn't seem to accept special characters in the password field.

Anyway, when I use the discovery wizard it doesn't find the switch, however, if I plug the cable in another switch (on the same subnet) it finds it right away.

Are there any tips for this type of thing? Can I upgrade the firmware in a different manner?
Reply With Quote
  #2  
Old March 5th, 2009, 05:28 AM
adit's Avatar
adit adit is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2009
Location: USA
Posts: 2,895
Default

Wrong forum.

This question is being answered in the correct forum.
Reply With Quote
  #3  
Old May 6th, 2010, 10:56 AM
dminches dminches is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Default

Which forum is that? I have the same issue.
Reply With Quote
  #4  
Old May 6th, 2010, 12:34 PM
BryanUT BryanUT is offline
ProSecure Support
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 188
Default

This forum is designated for the Prosecure devices (UTM and STM). The correct forum for your posting is here: http://forum1.netgear.com/forumdisplay.php?f=48

Additionally, if your product is within 90 days of purchase, or you wish to purchase a 3 year support contract you can call in to the Netgear support line for assistance.

Thanks!

Regards,
Bryan
__________________
NETGEAR Community Support Resources
Prosecure Forums: http://prosecure.netgear.com/community/forum.php
Prosafe/SOHO Forums: http://forum1.netgear.com/index.php
ReadyNAS Forums: http://www.readynas.com/forum/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 05:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.